top of page
Writer's pictureDelia Simon

Ești gata de o ședință foto în plin soare?

Updated: Sep 1, 2021

În curând se vor relaxa măsurile de siguranță, iar plimbările prin parc îți vor aduce din nou bucurie. Soarele te va răsfăța cu razele lui calde, iar zâmbetele vor fi la ele acasă.

Plimbările cu întreaga familie prin parc au un farmec aparte și, mai ales după această perioadă, fericirea va fi înzecită. Și ce poate fi mai special decât să imortalizezi aceste momente de bucurie pură cu ajutorul unei ședințe foto?



Desigur, nu înseamnă că ne vom întoarce imediat la viața de dinainte, la aglomerație și ieșiri în grupuri mari. De aceea, ședințele foto vor fi realizate într-un parc liber, din zona de nord a Bucureștiului, unde nu este prea multă lume și unde ne vom putea desfășura în voie. Unde vom putea respecta regulile, dar unde ne vom putea și distra în voie pentru a vă capta naturalețea și autenticitatea. Spiritul vostru propriu de familie.

Am explorat și am descoperit fiecare colțișor al acestui parc și îți spun sincer că îi cunosc toate locurile ”pozabile”, așa cum îmi place mie să le spun celor mai bune locuri pentru ședințele foto. În acest mod te vei putea bucura de natură, de aerul proaspăt, de bucuria mișcării libere, dar și de fotografii speciale. ​


Misiunea mea este să captez în fiecare fotografie o emoție, o stare. Să îți ofer ocazia de a păstra ani mulți de acum înainte amintirea acelor emoții pozitive și a bucuriei care te-a învăluit întreaga zi!


Dacă îți dorești să te joci sub soare și să creezi amintiri de care să te bucuri peste ani mă poți contacta la fiefotografie@gmail.com, prin formularul de contact de pe site sau pe mesageria de pe Facebook.

45 views0 comments

Comments


bottom of page