top of page

Ședința foto de Crăciun

Updated: Nov 23, 2023

O ședință foto de Crăciun cu familia poate fi o experiență minunată, care vă va oferi amintiri de prețuit pentru ani de acum înainte. Iată la ce te poți aștepta și cum să te pregătești pentru o astfel de sesiune:


Decorul

Inspirat de designul scandinav, decorul meu de Crăciun este despre simplitate și frumusețe naturală. Culori blande, o atmosferă plină de farmec, un spațiu cald, relaxant - sunt câteva din elementele care vor crea cadrul pentru momentele voastre speciale împreună. Studioul meu foto se află în zona Domenii într-o vilă interbelică ușor accesibilă: la parter, cu loc de așteptare în curte pentru cei care ajung prea devreme și loc de parcare lângă vilă.





Planificare

Stabiliți data și ora ședinței foto potrivită pentru întreaga familie. Copiii și bebelușii care vor participa la ședința foto de Crăciun este indicat să fie odihniți și hrăniți înaintea orei de începere a ședinței foto. Voi avea la dispoziție câteva ținute tematice pentru copii de 1-3 ani, însă pentru micuții cărora nu le place să fie schimbați de regulă vă încurajez să veniți gata pregătiți pentru a nu le schimba dispoziția.


Stilul ținutelor

Alegeți ținute în care vă simțiți confortabil și care reflectă stilul vostru ca familie. Coordonarea culorilor poate adăuga un aspect vizual plăcut fotografiei. O colecție care te poate inspira aici: https://ro.pinterest.com/deliasimon7/christmas-family-outfits-for-photoshoot/


Pentru Copii și Copiii Din Noi

Crăciunul este despre bucuria copiilor, așa că îi voi aștepta cu o mulțime de jucării frumoase pentru cei mici și suficient spațiu pentru ei să se joace și să se distreze. Vom captura momentele jucăușe și zâmbetele lor zglobii, pentru a crea amintiri care vă vor topi inimile.





Documentarea Povestii Voastre

Mă pasionează să surprind momentele autentice ale familiei voastre. Amintirile din ședința foto nu sunt doar despre poze, ci și despre momentele frumoase și distractive petrecute împreună. Bucurați-vă de timpul petrecut cu familia și lăsați-vă emoțiile să transpară în fotografiile voastre.


Răbdare

Uneori, lucrurile nu merg așa de ușor cum ne-am dori. Răbdarea este esențială, mai ales atunci când copiii sunt mici. Iar eu voi încerca mereu să avem parte de o atmosferă prietenoasă, în care ei să se simtă în largul lor.


Nu vă luați prea în serios!

Cea mai importantă regulă de Crăciun: Nu vă luați prea în serios! Lăsați-vă inimile să se umple de bucurie și iubire, și veți avea o ședință foto de Crăciun memorabilă și distractivă. În final, Crăciunul este despre a vă bucura de momentele magice alături de cei dragi, așa că râdeți, iubiți și creați amintiri minunate în timpul ședinței voastre foto!


După ședința foto

Voi selecta și edita cadrele reușite și veți primi fotografiile într-o galerie online, gata de admirat și de trimis mai departe către prieteni și familie. Nu uitați însă să salvați fotografiile și în calculatorul vostru și să le imprimați sau să le păstrați și într-un album tip fotocarte cu care vă pot ajuta, pentru a le avea mereu la îndemână.


Oferta pentru sesiunile foto de Craciun o găsești AICI.




bottom of page