CUPLU, MATERNITATE, FAMILIE

Fotografiind în principal cu lumină naturală, stilul meu este simplu, elegant și creativ. Deși putem face cu siguranță câteva cadre clasice, prefer să surprind familia ta unică și frumoasă așa cum este - alergând, sărind, jucând, râzând, conectându-se. Fără poziții incomode, doar tu, cei dragi și bucuria dintre voi.

Outdoor  - 490 lei. Are loc într-un parc frumos și liber din zona de nord a Bucureștiului.

Studio  - 490 lei. Are loc în studio din strada Parcului 20, București.

Ședința foto are durata de 50 de minute și vei primi minim 50 de fotografii în format digital. Fotografiile vor fi editate profesional și livrate într-o galerie online, în termen de două săptămâni.

                                                                        PERSONAL BRANDING, PRODUSE

Te-ai gândit să îți oferi cadou o ședință foto de personal branding pentru o imagine mai bună în online? Împreună cu cuvintele potrivite, fotografiile pot fi o unealtă puternică de marketing care ajută la dezvoltarea brandului personal. In schimbul întâlnirii noastre vei primi fotografii ce vor pune activitatea ta în lumină. Preț de la 500 lei.

Conceput pentru categoriile de produse de mici dimensiuni, pachetul meu de fotografie de produs îți va da avânt în marketingul digital și comerțul electronic. La urma urmei, ne înconjurăm de lucruri frumoase tot timpul, așa că de ce să nu ne asigurăm că imaginile produselor tale sunt la fel de uimitoare?

Fotografiile pot include imagini stilizate și fotografii tip lifestyle. Preț de la 30 lei/produs.

VOUCHER CADOU

Surprinde-i pe cei dragi achiziționând un voucher ce poate reprezenta cadoul perfect pentru amintiri așa cum au visat!

Voucherele cadou se pot folosi la achiziționarea oricărui produs: ședință foto, album, etc. 

Contactează-mă pentru detalii!
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon