top of page

5 motive pentru a avea o sesiune foto de familie în studio în loc de una în aer liber

Te gândești la o sesiune de familie cu cei mici? Iată topul meu de 5 motive preferate pentru a avea o sesiune foto de familie în studio în loc de una în aer liber.


1. Vremea poate fi imprevizibilă în fiecare anotimp. Dacă dorești să te asiguri că data și ora pe care le alegi nu trebuie reprogramate (uneori de mai multe ori) din cauza vremii nefavorabile, optând pentru o sesiune în studio vei avea portretele realizate exact când le planifici și nu trebuie să-ți faci griji pentru caniculă sau vreme rece sau ploioasă.


2. Ora de culcare. Sesiunile foto în aer liber sunt la apus, ceea ce poate însemna o oră de început chiar și la 19:30 în unele perioade ale anului. Dacă te gândești la ora de culcare a bebelușului sau copilului tău, optează pentru o sesiune în studio, care poate fi programată în jurul orei de somn din timpul zilei sau pentru o sesiune în aer liber în lunile de primăvară sau toamnă.


3. Decorul casei tale. Gândește-te cum arată designul casei tale și ce se va potrivi cel mai bine pe pereții ei. Pereții și podeaua neutre și nuanțele calde de lemn natural arată minunat în casa ta? Studio-ul meu poate fi locația perfectă, care se îmbină perfect cu stilul casei tale.


4. Intimitate. Într-un studio, toată atenția este concentrată pe familia ta și pe capturarea momentelor speciale. Nu trebuie să vă preocupați de alte persoane sau elemente din mediu, așa cum poate fi cazul în sesiunile în aer liber.

5. Flexibilitate. Am mai multe sesiuni disponibile în studio în calendarul meu decât în aer liber, deci dacă ai nevoie de o sesiune foto programată din scurt, asigură-te că profiți de asta și contactează-mă.


Cu toate acestea, alegerea între o sesiune foto în studio și una în aer liber depinde în cele din urmă de preferințele și nevoile familiei tale. Ambele opțiuni oferă avantaje unice, iar decizia finală ar trebui să se bazeze pe ce se potrivește cel mai bine cu stilul și dorințele tale.


Programări: 0753316780

fiefotografie@gmail.com





bottom of page