top of page

Moduri în care îți poți decora casa cu fotografii

De-a lungul timpului am realizat că toți clienții la început vor fișiere digitale. Odată ce primesc fotografiile,

își dau seama rapid că imaginile lor merită mult mai mult, iar ceea ce își doresc cu adevărat sunt printuri înrămate sau un album.


Iar atunci când fotografiile sunt atât de speciale încât îți dorești să îți înveselești casa cu ele, începe o luptă creativă între zeci de idei. Oare să le pui în rame simple? Dar parcă ai văzut niște rame interesante într-un magazin. Sau să le faci colaj? Să decorezi un întreg perete? Îți voi oferi câteva idei inedite pentru a te ajuta să-ți decorezi casa cu fotografiile tale preferate!


1. Dacă preferi stilul clasic, cu rame, poți alege o ramă goală, fără sticlă, care să se potrivească cu mobilierul din căminul tău. Pe spatele acesteia bate câteva cuie paralele, pe verticală, și înfășoară bine niște sfoară, tensionată. Acum poți folosi cârlige mici din lemn pentru a prinde fotografiile tale preferate. Cu cât este rama mai mare cu atât efectul va fi mai wow! Dacă totuși ești mai îndrăzneț, poți folosi aceeași metodă pentru a decora un întreg perete. Doar renunță la ramă și întinde sfoara dintr-un capăt în celălalt al peretelui.


2. Decorează-ți frigiderul! Transformă fotografiile preferate în magneți de aceleași dimensiuni și alternează-le pe cele orizontale cu cele verticale pentru a obține un efect plăcut.


3. Tot pentru iubitorii de rame, dar de data aceasta pentru cei mai nonconformiști: bate câteva cuie în perete, în zigzag. Pregătește-ți fotografiile în rame de dimensiuni diferite pe care să le legi cu ață de cuie. Alege și câteva rame în care să pui flori presate, pagini de cărți sau ziare vechi – pentru ramele care sunt în fundal și peste care se vor suprapune cele cu fotografii.


4. Dacă ai un perete mare și îți place stilul clasic, alege să îl decorezi cu fotografii de dimensiuni impresionante, cu rame neutre, care să nu iasă în evidență. Pentru acest tip de decor încearcă să creezi un model geometric și să folosești poze de la aceeași ședință foto sau alb-negru, pentru a obține un efect de întreg.


Ce zici, te-am convins să îți decorezi casa cu fotografiile tale preferate? Dacă nu ai încă fotografii demne de pus în ramă, scrie-mi și aranjăm împreună o ședință foto numai bună pentru creat amintiri!


Apasă aici pentru colecția din care ma inspir eu: Photo display




42 views0 comments
bottom of page