Mamele au superputeri

Updated: Mar 8

Ultimul an m-a testat în multe și neimaginate moduri și m-a făcut să mă străduiesc să găsesc un nou normal pe fondul pandemiei în care fiecare membru al familiei, atât de obișnuit să aibă vieți separate, a fost nevoit să se reinventeze și să lucreze, să învețe și să se joace în același loc.

Am trăit de-a lungul anului o mulțime de astfel de imagini pe care aș fi dorit să le surprind în fotografii in casa mea și așa s-a născut idea unui proiect de fotografie documentară. În ciuda multitudinii de provocări, chiar cred că 𝓂𝒶𝓂𝑒𝓁𝑒 𝒶𝓊 𝓈𝓊𝓅𝑒𝓇𝓅𝓊𝓉𝑒𝓇𝒾. Umplu casele cu dragoste - mângâindu-i pe micuți, coc dulciuri, citesc povești, bandajează zgârieturi și se joacă, pe lângă nesfârșitele liste de to do-uri. Ele unesc familiile și comunitățile în moduri noi, minunate.


Mulțumesc Elena Lucaci pentru sprijinul necondiționat și iată primele fotografii din proiect care pentru mine înseamnă foarte mult. Elena este fondatoarea ONG-ului #părințidecireșari prin care își dorește să transforme cartierul în care locuiește într-unul mai prietenos. Când nu se joacă cu cei 2 copii planifică un centru comunitar în cartierul Domenii pentru copii și bătrâni, organizează campanii, scrie petiții și cel mai mult și-ar dori să ajute la redeschiderea parcului Cireșarii către comunitate.


  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon