top of page

Fotografia de produs – cât de importantă este de fapt?

În ultimul timp, mai ales de când aproape toată lumea s-a mutat în online, ”Conținutul e Rege.” Acesta are rolul de a ajuta afacerile mici să își dezvolte prezența în online într-un mod eficient, care să îi ajute să își crească cu adevărat afacerea și vânzările.


Ce înseamnă mai exact ”conținut”? Conținutul se referă la absolut tot ce postezi pe social media – Facebook, Instagram sau orice alte platforme, inclusiv pe propriul site de prezentare sau de vânzare. Desigur, descrierile făcute de profesioniști care jonglează cu cele mai potrivite cuvinte joacă un rol foarte important, dar în momentul de față ”reginele” internetului sunt... fotografiile!

Ritmul vieții este încă unul destul de alert, gândurile de multe ori ne acaparează și nu ne lasă să ne concentrăm cu adevărat. De aceea, creierul răspunde mult mai repede la stimuli vizuali precum fotografiile, decât la linii simple de text. Fotografiile de produs atrag atenția mult mai repede și chiar îndeamnă oamenii să aprofundeze informația.


Dacă un posibil client va vedea o reclamă cu o fotografie impecabilă, care atrage atenția prin produsele prezentate și prin calitate, aceasta îl va îndemna să citească și descrierea, să descopere despre ce e vorba. Secretul? Alege un fotograf dedicat, pasionat și cu experiență în fotografia de produs! Calitatea fotografiilor este cel mai important factor în prezentarea produselor sau serviciilor tale. Apoi urmează contextul pe care îl alegi pentru a le prezenta.


De aceea te pot ajuta cu fotografiile produselor tale. Hai să creăm împreună imaginea pe care ți-o dorești pentru afacerea ta!

Ofer cu drag pachete de fotografii pentru afacerile mici și mari, prețurile începând de la 15 lei/produs.


Hai să povestim la fiefotografie@gmail.com, pe mesageria de pe FB sau prin formularul de contact de pe site:


O imagine poate valora o mie de cuvinte, dar când vine vorba de fotografie de produs, fotografiile pot valora mii de comenzi!

46 views0 comments

コメント


bottom of page