top of page

Albumul foto, un cadou atemporal și emoționant pentru cei dragi

De multe ori, a alege un cadou cu adevărat special poate fi destul de complicat. Componenta emoțională este întotdeauna importantă și, cu siguranță, îți dorești un cadou care să dăinuie în timp și să rămână ceva special pentru persoana căruia îl oferi. Cumva, meseria mea de fotograf te poate ajuta să asiguri un astfel de cadou, surprinzând momentele cheie de la un eveniment special. Mai mult decât atât, putem imprima aceste momente pe hârtie, capturând acolo toate trăirile, gesturile și toate detaliile care au compus acel moment unic în viață. Ca atunci nu va mai fi niciodată, nu-i așa? Însă putem să punem stop măcar pentru câteva secunde și să păstrăm acel moment pentru totdeauna.

Deci ce cadou poate fi mai special, incomparabil cu orice altceva, decât un album foto plin cu amintiri minunate, cu familia, cu prietenii, cu vacanțele extraordinare, cu animăluțele de companie?! Un album foto cu ceea ce iubiți cel mai mult și ceea ce vă oferă energie pozitivă. Un album plin cu fotografii atent alese care vor genera, de-a lungul vieții, alte și alte momente speciale, în jurul poveștilor și amintirilor create.


Cum este mai exact acest album foto?

Albumul foto pe care ți-l propun este, de fapt, o fotocarte cu pagini cartonate, cu fotografii imprimate pe hârtie fotografica profesională Fuji și cu un design personalizat. Un album tip fotocarte îți stochează cele mai frumoase amintiri, cele mai importante persoane din viața ta, și îți dă acest „bilet” de întoarcere către momente fericite din viața ta, pe care vrei să transformi în ceva palpabil – fotografiile.

De asemenea, îl personalizez în funcție de preferințele tale. Poți alege culoarea favorită, materialul, cât și alte detalii mai aparte.



Ce opțiuni de personalizare există pentru albumul photo?

🌸 Un album standard are 15 file și poate include până la 50 de fotografii. Se pot adăuga file suplimentare contracost.

🌸 Poți adăuga, în funcție de preferințele tale, gravură pe copertă sau poți solicita împachetarea într-o cutie specială.

🌸 Coperta poate fi din piele naturală, piele ecologică sau material textil. Pielea naturală este mult deosebită la atingere și este cunoscută pentru rezistența sa îndelungată, în timp ce pielea ecologică este mult mai rezistentă la uzură și permite o gamă mai largă de culori.



Cum poți comanda un album foto?

Trebuie să ai în vedere că termenul de execuție este între 2 și 5 zile, așa că e important să te asiguri că îl comanzi din timp. Avem două opțiuni, fie alegi o ședință foto la care adăugăm albumul foto cu selecții din ședință, fie îmi trimiți selecția ta de fotografii pe adresa de e-mail fiefotografie@gmail.com, folosind www.wetransfer.com. Setăm împreună restul detaliilor precum material și culoare, iar la final vei avea un album gata de oferit cadou!


Descoperă pe site https://www.deliasimon.ro//lista-pret-albume ce opțiuni ai, la nivel de culoare și material, și scrie-mi oricând dacă ai o idee mai specială sau te pot ajuta cu mai multe informații. 🌸





58 views0 comments
bottom of page