top of page

5 lucruri pe care ador să le fotografiez într-o ședință foto de maternitate


Fotografiile de maternitate sunt o modalitate atât de minunată de a sărbători emoția din această perioadă, în care aștepți sosirea nou-născutului tău. Indiferent de locul pe care îl alegi pentru ședința foto de maternitate - acasă, în studio sau în aer liber în natură - acestea sunt pentru mine cele cinci elemente preferate de inclus în fotografiile de maternitate:


1. Legătura ta cu partenerul tău. Legătura pe care o împărtășești cu partenerul - mai ales în timpul sarcinii - este specială. Este un moment de conexiune care merită să fie sărbătorit. Îmi place cu adevărat să surprind zâmbetul pe care îl împărtășiți unul cu celălalt și dragostea din acest moment.


2. Burtica ta.

Corpurile noastre sunt atât de incredibile și cu atât mai mult în timpul sarcinii!


3. Strălucirea ta.

Toată lumea vorbește despre strălucirea pe care o au femeile în timpul sarcinii și este reală! Îmi place să includ câteva portrete speciale doar cu mama în fiecare dintre sesiunile mele de maternitate.


4. Primele amintiri.

Dacă ai cumpărat sau ai primit deja un cadou pentru bebeluș, îl putem include în fotografiile noastre. Botoșei, un body, o jucărie sau chiar poza unei ecografii pot fi elemente frumoase ce întregesc povestea voastră.


5. Ceilalți copii.

Acesta este un moment de emoție și schimbare pentru toată lumea din familia ta și îmi place să includ și surorile și frații mai mari în ședința foto de maternitate. Este un mod atât de minunat de a documenta locul bebelușului în familia ta, încă de la început, și, de asemenea, de a ajuta frații să se simtă incluși în sărbătoarea noului tău copil.


Pe lângă aceste cinci elemente preferate, sunt deschisă și ideilor tale pentru ședința foto de maternitate.

Contactează-mă pentru detalii despre prețuri și pentru a stabili care opțiune ar putea fi cea mai bună pentru tine și familia ta.

www.deliasimon.ro

0753316780

92 views0 comments
bottom of page