Am deschiiiiiiiiis studio-ul meu foto în București!

Updated: Jun 28, 2021

Cred că se poate vedea de departe entuziasmul meu când scriu aceste rânduri, din cei mulți „i” din titlu. Să am propriul studio foto este cea mai intensă dorință – acel obiectiv pe care îl pui pe vision board și pe care îți arunci privirea în fiecare zi.

Iată că reușesc să spun că am deschis propriul studio foto în București, amenajat seren, luminos, calm și în culori calde, potrivit pentru atâtea ședințe foto– de la ședințe de maternitate, cuplu, înainte de nuntă, fotografie de produs, fotografie de branding personal șamd.


De ce am decis să deschid un studio

Iubesc munca pe teren și niciodată nu am zis nu niciunei provocări, ba chiar mi-am antrenat creativitatea găsind soluții on the spot, în timpul ședinței foto, pentru ca lucrurile să iasă impecabil, așa cum îmi doresc pentru clienții mei. Vine, însă, o vreme când orice călător și făuritor de amintiri vrea un loc al său, unde să adune și să ofere numai energie bună, să creeze un spațiu intim, unde oricine se poate simți confortabil în propria piele. Ba mai mult decât atât, să fie în centrul atenției, într-un mod subtil, care să îi mângâie sufletul și să îi facă experiența una plăcută. Ei bine, cam greu să reușești asta oriunde, astfel că mă bucur enorm că pot oferi acum acest lucru clienților mei.


Ce obiective am în raport cu acest studio

Așa cum spuneam mai sus, studio-ul foto mi l-am dorit pentru a putea oferi o experiență completă. Pentru a putea contrui un loc primitor, dar și practic, care să mixeze nevoile mele așa cum vreau.

Mai mult decât atât, cunoscând foarte bine eforturile pe care un fotograf la început de drum le are, îmi doresc să îl pun la dispoziție fotografilor din București care nu își permit pentru moment deschiderea unui studio propriu sau, pur și simplu, nu simt că e momentul potrivit în business-ul lor pentru a investi în așa ceva, dar totuși au nevoie câteodată de un spațiu așa cum este conceput studio-ul meu. Un spațiu al creației, al schimbului de idei și energie, al învățării.

Ce are special studio-ul meu photo

Cine mi-a văzut portofoliul până acum și, mai ales, cine a lucrat cu mine știe exact care mi-e viziunea și cum livrez materialele. Studioul meu este potrivit pentru fotografia lifestyle, este inundat în lumină naturală și detalii romantice care te fac să te pierzi în povești. Obiectele de mobilier sunt, în mare parte, vintage, unele chiar recondiționate de mine, decorațiunile sunt alese în mare parte din mici magazine dragi iar florile naturale uscate mi-au plăcut așa de mult încât au devenit un motiv, le puteți vedea în diferite forme în fiecare zonă din studio.

Cam asta e special la studio-ul meu, are întreg sufletul meu pus pe tapet și e gata să primească provocări noi, idei noi, oameni noi, amintiri noi. Eu îți stau la un telefon sau e-mail distanță pentru mai multe detalii!


Studio-ul este situat în Strada Parcului 20, zona Expoziției.

Contact: 0753316780 sau fiefotografie@gmail.com916 views0 comments