top of page

Acerca de

0L1A0367.jpg

Inchiriere studio

Studio lifestyle

Draga fotograf sau creator de frumos,

 

Te invit in studioul meu foto din București, amenajat  seren, luminos, calm și în culori calde, potrivit pentru atâtea ședințe foto– de la ședințe de maternitate, cuplu, înainte de nuntă, fotografie de produs, fotografie de branding personal șamd, gata să primească provocări noi, idei noi, oameni noi, amintiri noi, un spațiu al creației, al schimbului de idei și energie, al învățării.

Studioul meu este potrivit pentru fotografia lifestyle, cu detalii romantice care te fac să te pierzi în povești. Obiectele de mobilier sunt, în mare parte, vintage, unele chiar recondiționate de mine, decorațiunile sunt alese în mare parte din mici magazine dragi iar florile naturale uscate mi-au plăcut așa de mult încât au devenit un motiv, le puteți vedea în diferite forme în fiecare zonă din studio.

Se afla intr-o vila art-deco din zona Domenii, pe Strada Constantin Sandu Aldea 40, la parter, cu loc de parcare si acces la curte unde poți savura un ceai sau o cafea.

Este alcătuit dintr-o încăpere de 32mp decorata cu canapea, fotoliu, masuță si zona cu fundal alb si negru, o a doua incăpere de 16mp in care vei găsi un pat (pe care copiii pot țopăi) si alte cateva mici piese de mobilier de decor. Pentru zilele cu putina lumină naturală poți folosi cele 2 lumini continue Godox SL-150W II puse la dispoziție. 

Prețul pentru inchiriere pentru sedințe foto este de 100 lei/ora, intervalul minim de inchiriere fiind o ora și jumatate (150 lei).

Pentru filmări sau alte tipuri de proiecte mă poți contacta pentru o oferta.

Hai sa vorbim

Scrie-mi un mesaj despre planurile tale

  • Facebook
  • Instagram
Multumesc pentru mesaj!
bottom of page