top of page

Acerca de

0L1A0367.jpg

Inchiriere studio

Studio lifestyle

Draga fotograf sau creator de frumos,

 

Te invit in studioul meu foto din București, amenajat  seren, luminos, calm și în culori calde, potrivit pentru atâtea ședințe foto– de la ședințe de maternitate, cuplu, înainte de nuntă, fotografie de produs, fotografie de branding personal șamd, gata să primească provocări noi, idei noi, oameni noi, amintiri noi, un spațiu al creației, al schimbului de idei și energie, al învățării.

Studioul meu este potrivit pentru fotografia lifestyle, cu detalii romantice care te fac să te pierzi în povești. Obiectele de mobilier sunt, în mare parte, vintage, unele chiar recondiționate de mine, decorațiunile sunt alese în mare parte din mici magazine dragi iar florile naturale uscate mi-au plăcut așa de mult încât au devenit un motiv, le puteți vedea în diferite forme în fiecare zonă din studio.

Se afla intr-o vila art-deco din zona Domenii, pe Strada Constantin Sandu Aldea 40, la parter, cu loc de parcare si acces la curte unde poti savura un ceai sau o cafea.

Este alcatuit dintr-o incapere de 32mp decorata cu canapea, fotoliu, masuta si zona cu fundal alb si negru, o a doua incapere de 16mp in care vei gasi un pat (pe care copiii pot topai) si alte cateva mici piese de mobilier de decor. Pentru zilele cu putina lumina naturala poti folosi cele 2 lumini continue Godox SL-150W II puse la dispozitie. 

Pretul pentru inchiriere pentru sedinte foto este de 100 lei/ora, intervalul minim de inchiriere fiind o ora si jumatate (150 lei).

Pentru filmari sau alte tipuri de proiecte ma poti contacta pentru o oferta.

Hai sa vorbim

Scrie-mi un mesaj despre planurile tale

  • Facebook
  • Instagram
Multumesc pentru mesaj!
bottom of page